Graffitis művészek a koronavírus ellen: Galéria

művészek graffiti koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes festményeket készítettek graffiti művészek a koronavírus kapcsán. 

Nemrég mutattunk egy csapatot, akik úgy küzdenek a koronavírus ellen, hogy a világ legismertebb festményeit tervezik újra és bővítik ki a koronavírusra jellemző motívumokkal. Így történhetett, hogy Michelangelo, Leonardo da Vinci vagy Frederick Leighton képeire is maszkok, gumikesztyűk vagy kézfertőtlenítők kerültek.

Most pedig a graffitisek kerülnek górcső alá, ugyanis a maguk eszközeivel ők is azt szeretnék illusztrálni, hogy bizony óriási bajban vagyunk. Összeállítottunk egy galériát a legötletesebb, leginkább mélyre ható graffiti falfestményekből, amelyek a világ különböző pontjain díszítik az utcákat.

Kattints a képre és nézd meg a képeket!

Forrás: Getty Imageshttp://www.life.hu/kultura/galeria/20200422-elkepeszto-falfestmenyek-a-koronavirus-megihlette-a-graffiti-muveszeket.htmlmiddleon24001600

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.