betegség halál Irrfan Khan színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég kelt szárnyra a szomorú hír: Irrfan Khan életét vesztette. 

Meghalt Irrfan Khan, a Gettómilliomos sztárja. Az ügynöksége tájékoztatása szerint kórházban vesztette életét, Mumbai egyik nyugati városában. Az 53 évesen elhunyt indiai színész még 2018-ban posztolt a Twitter oldalára a betegségéről: ekkor derült ki, hogy egy, az endokrin rendszerét veszélyeztető tumorban szenved.

2 hónnap később nyílt levelet is írt, amiben elmesélte, hogyan élte meg a rák kezelésével kapcsolatos tapasztalatat, mekkora fájdalmai voltak, de beszélt a mellékhatásokról és még sok minden másról. Khan nagyon bátran és kitartóan küzdött a gyógyulásért - írta meg a BBC.

Forrás: Wasif Shagor

"Hihetetlen tehetség, jószívű kolléga, együtt működni képes szakember a mai mozi világában. Túl hamar hagyott itt minket, óriási űrt hagyva maga után" - tweetelte Amitabh Bachchan. színész, aki vele együtt dolgozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.