A tévés felkérést kapott egy szerepre a szegedi operában. Vitray Tamás Händel Agrippina című darabjában játszott volna, ám sajnos mégsem léphet fel, ami nagyon elkeserítette.

Még a járvány előtt kérték fel Vitray Tamást, hogy szerepeljen egy operában a Szegedi Szabadtéri Játékokban. A tévés boldogan igent mondott, ám sajnos a járvány miatt mégsem léphet fel.

„Forradalmi ötletet találtunk ki arra, hogy miként lehetne egy tévés legendát szerepeltetni az operában. Sajnos a pandémia keresztülhúzta a számításainkat, sokáig bizonytalan volt az előadás sorsa, és közben nem tudtunk elég időt szánni a történet átalakítására. Végül úgy döntöttünk, kikerül a narrátor szerepe a történetből. Vitray Tamásban kiváló embert ismertem meg, remélem, lesz alkalmunk együtt dolgozni" – mondta el a Borsnak Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója.

Vitray Tamás színházi szerepre készült.Fotó: Hirling Bálint [origo]

Vitray Tamás nagyon izgatott volt az új feladat miatt, ezért elkeserítette, hogy meghiúsult a terv. 
Szomorúan kell mondanom, hogy igaz a hír. Nagyon vártam ezt a felkérést, szívesen kipróbáltam volna magam ebben a szerepben. Fontos karakter lett volna, ugyanis a narrátor hozta volna közelebb a történetet a nézőkhöz. Tizennégy napig próbáltam volna, már készültem rá, hogy hetekre leköltözöm Szegedre" – mondta Vitray.

A tévés azt is elárulta, kisebb lakásba költözött, de rengeteg holmija van, amit rendszerezni kell, most ez a terve a közeljövőre. Illetve gondolkodik rajta, hogy könyvet ír.