Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

Forrás: EFOTT -
EFOTT fesztivál Strand Fesztivál Fishing on Orfű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zamárdi Strand Fesztivál, a velencei-tavi EFOTT, a Fishing On Orfű, a szegedi SZIN, a Paloznaki Jazzpiknik és az adyligeti Kolorádó Fesztivál is elmarad a kormány csütörtöki döntése, az 500 főnél nagyobb rendezvényekre továbbra is vonatkozó tiltás értelmében.

A Strandon, amelyet augusztus 18-tól 22-ig terveztek megrendezni, mások mellett Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, Wilkinson, Lost Frequencies és Alle Farben is fellépett volna.

Minden fesztivál elmarad Forrás: EFOTT


Az EFOTT-on augusztus 26-tól 29-ig a hazai könnyűzenei élmezőny mellett az amerikai rapper, Flo Rida is fellépett volna.

Szomorúan, de tudomásul vettük a tényeket.

A Fishing On Orfűt augusztus 26-tól 29-ig rendezték volna meg a hazai könnyűzenei színtér színe-javával. "A legfontosabb célunk mindig is az volt, hogy olyan fesztivált szervezzünk, amire mi is szívesen elmennénk. A Fishing jövője, esetleges függetlensége, további szponzor- és reklámmentessége azon múlhat, mennyire tudjuk minimalizálni a mostani kárt" - közölték a szervezők.

Elmarad a Paloznaki Jazzpiknik is. A Balaton-felvidéken augusztus 20-tól 22-ig Randy Brecker, Candy Dulfer, Mario Biondi, a De Phazz és a Kraak & Smaak Live Band zenélt volna. A szervezők az MTI-nek azt írták, bíznak abban, hogy a kormány döntése mindannyiuk biztonságát szolgálja.

Egy kicsit szomorkodunk még, majd teljes gőzzel vágunk bele a jövő évi Jazzpiknik szervezésének.

Ugyancsak augusztus 26-tól 29-ig tervezték a Kolorádó Fesztivált is, a Nagykovácsi melletti Adyligetben, ahol ott lett volna a Kokoroko, az upsammy, Helena Hauff, Daniel Avery, Hunee, illetve a Bo Ningen is.

"Nagy szükségünk van a támogatásotokra idei költségeink fedezésére, valamint hogy jövőre minden eddiginél jobb Kolorádót tudjunk szervezni. A támogatás ezúttal leginkább azt a döntést jelenti, hogy mit tesztek a már megvásárolt bérletekkel. Nagyjából egy hét múlva jelentkezünk a pontos infókkal" - írták a Kolorádó szervezői közösségi oldalukon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.