Donald Sutherland film Lovecraft Country A hazugság színe Christopher Nolan Palm Springs Liam Neeson mozi magazin Micheál Richardson Comoi-tó Made in Italy (film) Mick Jagger Tenet premier Micheál Neeson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mick Jagger a mozivásznon, Christopher Nolan végre tényleg megérkező hollywoodi szuperprodukciója, Liam Neeson valódi családtragédiája a saját fiával, valamint egy kultikus író és egy kultikus komédia, amik új verzióban szórakoztatnak minket. Összegyűjtöttük a legígéretesebb augusztusi néznivalókat!

A hazugság színe (The Burnt Orange Heresy)

Hazai mozis premier: 07.30.

Mick Jagger műgyűjtő milliárdost, Donald Sutherland titokzatos festőt játszik ebben a szellemes kamaradrámában, amely jórészt a festői Comoi-tó partján játszódik egy kastélyban, a főhőse pedig olyan műkritikus, aki a friss barátnőjével együtt gyanús üzelmekbe keveredik. Csalás, művészet, élethazugságok, ambíciók és lelkiismeret összecsapásai szikrázó dialógusokban és tettekben.

Made in Italy (Made in Italy)

Hazai mozis premier: 08.06.

Liam Neeson a saját fiával, Micheál Richardsonnal szerepel együtt ebben a szívmelengető családi drámában, ami szintén varázslatos itáliai helyszínre viszi el a nézőit. Ők ketten ugyanis olyan apa-fiú párost játszanak, akik egy toszkánai családi villát készülnek eladni, ehhez azonban fel kell előbb újítani a rég üresen álló épületet. Miközben pedig a felújítás nyári kalanddá válik, szembe kell nézniük a család harmadik tagjának hiányával is, aki a való életben is hiányzik, hiszen Natasha Richardson színésznő néhány évvel ezelőtt egy síbaleset következtében távozott közös életükből.

Lovecraft Country (Lovecraft Country)

Hazai tévés premier: 08.17. (HBO)

A kultikus író, a sci-fi irodalom egyik atyjának tekintett H. P. Lovecraft képzeletének rémisztő teremtményei is megelevenednek az HBO új nagy dobásának szánt sorozatban, ami az 1950-es évek faji szegregáció sújtotta Amerikájában egy család történetén keresztül visz el valóság és fantázia találkozásához.

Tenet (Tenet)

Hazai mozis premier: 08.26.

Annyit vártunk rá, és végre tényleg megérkezik! Mi is többször beharangoztuk már Christopher Nolan új rendezését, ami első hollywoodi szuperprodukcióként a koronavírus utáni mozis újraindulás szimbóluma lett, és ennek megfelelően tologatták is rendesen a premier dátumát. Most úgy tűnik, új módszerhez folyamodik a stúdió, és nem várják ki az amerikai járványhelyzet rendeződését, hanem inkább a világ különböző tájain, különböző időpontokban jönnek ki a filmmel, amivel mi itthon jól járunk.

Palm Springs (Palm Springs)

Hazai mozis premier: 08.27.

Egybehangzó kritikusi és nézői vélemények szerint a nyár vígjátéka a Palm Springs, ami még egy ilyen szedett-vedett mozis nyáron is jelent azért valamit. Amerikában streaming szolgáltatónál, nálunk moziban is nézők elé kerül ez a komédia, ami a kultikus Idétlen időkig alapötletét gondolja tovább. A főhőse ugyanis egy szörnyű lagzi napját kénytelen újra- meg újraélni, és ebben egy idő után társa is akad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.