Cameron Diaz a hollywood-i filmipar árnyoldalairól vallott – Videó

Hollywood Cameron Diaz filmipar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diaz meglepő őszinteséggel mesélt arról, hogy miért vonult vissza a rivaldafényből.

Cameront 16 évesen egy hollywoodi bulin szúrta ki egy fotós és bíztatta, hogy jelentkezzen az Elite Modellügynökségnél. Diaz ezt követően rendkívül sikeres modell lett, állandóan változtatta lakhelyeit: élt Japánban, Ausztráliában, Mexikóban, Marokkóban és Párizsban. 21 évesen tért vissza Kaliforniába, és elment A Maszk című film szerepválogatására, és bár semmilyen színészi gyakorlata nem volt, mégis őt választották a film női főszerepére Jim Carrey oldalán. Ezt követően sikert sikerre halmozott és egymást követték a filmszerepek. 2014-ben hagyta ott Hollywoodot, de eddig nem nyilatkozott arról, hogy miért.
„Békére leltem, mert végre a magam ura lehetek. Ezt nem sokan fogják megérteni.

.Ha szerepelsz egy filmben, onnantól kezdve Hollywood birtokol téged és nem szabadulhatsz.

Hónapokig minden nap 12 órán át a rendelkezésükre kell állnod. Semmi másra nincs ideje az embernek. Rájöttem, hogy az életem értékes éveit ezeknek az embereknek adtam, és lényegében vissza kellett szereznem" – mesélte Diaz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.