Müller Péter: Tűrni kell, és tudni, hogy mi az, ami már tűrhetetlen

Forrás: Shutterstock -
éretlenség tűrhetetlen barátság Müller Péter szeretet szerelem magazin tűrés nevelés türelem gyarlóság heti útravaló személyiségfejlődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 450. rész.

Így kell bánni a nálunk éretlenebbekkel, és mások gyarlóságával. Sok ilyen van ránk bízva életünk során, barátok, tanítványok, társak, még élettársak is. Meg kell érteni, s szeretni kell őket. Akkor is, ha néha gyarlók, éretlenek, s néha megbántanak.

Tűrni kell, és tudni, hogy mi az, ami már tűrhetetlen Forrás: Shutterstock

Sőt, még önmagunkkal is így kell bánni. A saját éretlenségünket is csak türelemmel tudjuk megérteni, s szépen, szeretettel fölnevelni magunkat. A magyar türelem szó a tűrésből ered, és ha már érett lélek leszel, pontosan tudod majd, mi a tűrhetetlen. Van amikor már nem szabad tűrni tovább, akkor már csak önmagad és mások romlását segítenéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.