színésznő szexi sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ szerelmes volt beléjük, és mindenki róluk beszélt, ám az évek múlásával a feledés homályába vesztek. Híres színésznők, akiket imádtunk a 90-es években egykor és most.

Christina Applegate

Az egyik legikonikusabb színésznő a 90-es évekből. Mindenki imádta az Egy rém rendes család Kelly Bundyját. A kétezres években is megtalálták a szerepek, legutóbb a Rossz anyák karácsonya című csajos vígjátékban láthattuk a filmvásznon, ám már közel sem akkora átütő sikerrel, mint előtte.

Christina Applegate Forrás: Instagram/1capplegateGetty Images

Heather Locklear

Nocsak, no csak a Melrose Place szexi szőkéje, akit leginkább ebből a sorozatból lehet ismerős a nézőknek. A most 59 éves színésznő szerepei helyett leginkább botrányairól és kábítószer-függőségéről vált a sajtó céltáblájává. Idén áprilisban azonban bejelentette, hogy már egy éve tiszta.

Heather Locklear Forrás: AFP, Getty Images

Tia Carrere

A gyönyörű, Tia Carrere ő még ma is szembejöhet a magyar tévénézőkkel, ugyanis legismertebb sorozatát, Az elveszett ereklyék fosztogatóit még mindig vetítik a tévében. Jelenleg főként Netflix-sorozatokban játszik.

Tia Carrere Forrás: Paramount Domestic Television, Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.