Futurisztikus formák, földönkívüli terek - Ezek lettek 2020 legjobb építészeti fotói

fotó építészet nyertesek International Photography Awards 2020
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az International Photography Awards kihirdette 2020-as pályázatának nyerteseit. A neves fényképészeti szakértőkből álló nemzetközi zsűri a világ 120 országából összesen 13.000 pályamunkát bírált el, hogy végül kiválassza nyolc kategória nyerteseit. Most megmutatjuk 2020 legszebb, legérdekesebb építészeti fotóit.

Több pályamű foglalkozott olyan aktuális témával, mint pandémia, a globális felmelegdés, vagy különböző tüntetések.

"Ebben az évben olyan alkotások érkeztek a versenyre, melyek generációnk legnagyobb kihívásait tükrözik. A koronavírus például valamilyen formában a Föld minden emberét érintette. Ezek a fotók a fényképszet legjavából vannak, a képek egyszerűen lélegzetelállítóak. Biztosan mondhatom, hogy ezek az elmúlt évtized legerősebb fényképei" - mondta az International Photography Awards elnöke, Hossein Farmani.

Az építészeti fotókat nyolc alkategóriára osztották fel: képzőművészet, városképek, hidak, épületek, belső tér, történelmi, ipari, absztrakt és egyéb. Ezekből mutatunk most nektek egy válogatást.

Kattints a képre a galériáért!

Forrás: International Photography Awards/Ting Miaohttp://she.life.hu/kultur-mi/galeria/20201111-futurisztikus-formak-foldonkivuli-terek-ezek-lettek-2020-legjobb-epiteszeti-fotoi.htmlmiddleoff990660

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.