Trónok harca rajongók figyelem: így fognak kinézni az előzménysorozat sárkányai - Fotók

forgatás Sárkány sorozat előzménysorozat Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre kiderült, mikor kezdik el forgatni a Trónok harca Sárkányok háza című előzményét, és már azt is megmutatták, hogy fognak kinézni a sárkányok.

Több ízben írtunk arról,hogy a Trónok harca befejezésével nem mindenki volt elégedett. Szerencsére hamar jött a jó hír, hogy készítenek egy előzménysorozatot House of The Dragon címmel, így nem kell sokáig nélkülöznünk a népszerű fantasyt.

A 300 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó Sárkányok házát 2021-ben kezdik el forgatni, a bemutató pedig 2022-ben várható. Az előzménysorozat főszereplője Daenerys egyik felmenője, Viserys Targaryen lesz.

Az HBO annyira hisz a Sárkányok házában, hogy rögtön berendelték belőle az egész, tíz részből álló évadot -írja a promotions.

Az alkotók megmutatták a sorozat sárkányait is, amik első ránézésre elég veszélyesnek tűnnek, így reményeink szerint izgalomban nem lesz hiány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.