"A világjárvány olyan nem várt nehézségeket hozott, melyeket eddig elképzelni sem tudtunk" - Így kíván boldog karácsonyt Mága Jennifer

Forrás: Picasa -
Mága Jennifer karácsony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony meghitt ünnepét idézi meg Mága Jennifer albuma, hogy szeretetteljes hangulatot varázsoljon mindazok számára, akik meghallgatják a legkedvesebb ünnepről szóló dalokat.

"Az idei karácsony sokban eltér az eddigiektől. A világjárvány olyan nem várt nehézségeket hozott, melyeket eddig elképzelni sem tudtunk. Én hiszek a zene lélekgyógyító erejében és abban, hogy egy-egy dal megnyugvást, békét tud hozni a szívünkbe. Bízom benne, hogy a CD-n és a majd a koncerten hallható dalok a körülmények ellenére is segítenek teljesebbé tenni ezt az ünnepet. Csodálatos élmény volt ilyen neves előadókkal együtt énekelni. Nem csak fantasztikus énekesek, és duett partnerek, de lenyűgöző emberek is. Az ő nevükben is kívánok áldott, békés ünnepeket mindenkinek!" - nyilatkozta Jennifer.

Forrás: Picasa

Jennifer a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán szerezte diplomáját klasszikus énekművész szakon, aki mindamellett, hogy operaáriákat is énekel elsősorban a pop műfajában alkot. Fiatal kora ellenére fellépett már a világ számos rangos színpadán, többek között a New York-i Carnegie Hallban, Bécsben a Wiener Konzerthausban, illetve Magyarországon a Magyar Állami Operaházban és a Művészetek Palotájában is. Olyan világsztárokkal énekelt közös produkcióban, mint Katharine McPhee amerikai énekesnő, Aida Garifullina orosz szoprán, Ramón Vargas mexikói tenor vagy David Foster tizenhatszoros Grammy-díjas zongoraművész. Quincy Jones a huszonhétszeres Grammy-díjas amerikai zeneszerző, producer az énekesnő tehetségét látva azt írta, hogy "Drága Jennifer, amit képes vagy látni, azzá képes vagy válni. Csináld meg kislány!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.