Kiderült, melyik filmet nézi meg minden évben karácsonykor II. Erzsébet királynő

karácsony film II. Erzsébet királynő hagyomány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi filmek, még ha ezerszer is láttuk őket, minden évben kötelező elemei a karácsonynak. Amellett, hogy meghozzák a karácsonyi hangulatot egy szuper közös programot is jelentenek a családok számára. Nincs ez másként a brit királyi család életében sem. 

Ahogy sok más családban, úgy a brit királyi családban is hagyomány, hogy karácsonykor a család közösen megnéz egy karácsonyi filmet. Meglepő, de II. Erzsébet királynőnek nem éppen egy karácsonyi klasszikus a kedvence.

II. Erzsébet királynő és családja minden évben ugyanazt a filmet nézi meg karácsonykor Forrás: Getty Images/Ben A. Pruchnie

A Yahoo Moviesnak mesélte el Brian Blessed színész, hogy

a királynő és családja minden évben a Flash Gordon című sci-fi mozit nézik meg otthon.

A most 84 éves sztár 2006-ban találkozott személyesen az uralkodóval, amikor kitüntetést vett át tőle, akkor mesélte el neki II. Erzsébet, hogy mi a karácsony esti program a családjában. A filmben Blessed alakítja Vultan herceget.

Bár az idei karácsony más lesz a brit királyi család számára is, hiszen II. Erzsébet és Fülöp herceg kettesben töltik az ünnepeket a windsori kastélyban, de előfordulhat, hogy a kedvenc filmüket a család többi tagja nélkül is megnézik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.