Megdöbbentő, amit 2021-re jósolt Nostradamus - Nem sok jóval kecsegtet

Forrás: Wikipédia -
2021 jóslat Nostradamus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A neves jós jövendöléseire azért is figyelnek oda a mai napig, mert nem egy nagy eseményt látott már előre. Ezúttal 2021-es jóslatait vizsgálták meg, és bizony ezek alapján 2020 egy könnyű év volt.

A 16. században élt francia csillagász és gyógyszerész előre látta mindkét világháborút, a Holdra szállást, Hitler rémuralmát vagy éppen az atombombák megalkotását.

Nostradamus nem sok jóval kecsegtet 2021-re. Forrás: Wikipédia

Éppen ezért jóslataira a mai napig nagyon is odafigyel a világ, ezért górcső alá vették, mit is jövendölt 2021-re. Sajnos Nostradamus szerint nem egy jó év jön a koronavírus után, sőt ennél sokkal rosszabb lesz a helyzet. Azt látta, hogy komoly károkat okoznak majd a napviharok, emiatt eddig sosem tapasztalt éhínség tör ki, ami népvándorlást idéz elő - írta a Mirror.

De ha ez még nem lenne elég, szerinte zombi apokalipszisre is számíthatunk, amit egy orosz biofegyver idéz elő. Ezen kívül földrengésre, na meg nem utolsó sorban egy aszteroida becsapódására is fel kell készülni. Lehetséges, hogy visszasírjuk a 2020-as évet?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.