Gyerekszínészek, akik dúsgazdag nők lettek

Forrás: YouTube, Getty Images -
Jodie Foster Reese Witherspoon kaley Cuoco magazin Drew Barrymore gyerekszínész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekszínészek esetén mindig megvan annak az esélye, hogy tehetségük ellenére elkallódnak, vagy épp hamar kerülnek a drogok mámorába, rossz emberek befolyása alá. Sok olyan gyereksztárról tudunk, akik beleroppantak a sikereikbe, de akad pár igen pozitív példa is.

Női gyerekszínészek, akik sikeresek és gazdagok lettek

Reese Witherspoon - 200 millió dollár

A színésznő, akit úgy is emlegetnek, mint örök tinédzsert, 14 évesen kapta meg legelső és egyben főszerepét a Holdember című alkotásban. Reese Witherspoon karrierje során sokféle filmben szerepelt, és a nézők mindben imádták. Pár éve producerként is kipróbálta magát, amiben szintén sikeres.

Reese Witherspoon a Holdember című filmben Forrás: Metro Goldwyn Mayer

Drew Barrymore - 125 millió dollár

A kis Drew-t az E. T., a földönkívüli bájos kislányszereplőjeként ismerte meg a világ. Karrierje szépen ívelt felfelé, miközben a háttérben egyre jobban a drogok hatása alá került: 9 évesen ivott először alkoholt, egy évvel később rászokott a marihuánára, majd 12 évesen kokainfüggő lett. Kamaszként már elvonón volt. Szerencsére Drew Barrymore képes volt hátat fordítani a bódítóknak, és ma már családanyaként, 75 szereppel a háta mögött józanul él.

Drew Barrymore az E. T. című filben és mostanság Forrás: Northfoto, Getty Images

Kaley Cuoco - 100 millió dollár

A kis Kaley hatévesen kezdett el modellkedni, több Barbie reklámban is szerepelt. Ezután jöttek a kisebb filmes megjelenések, de az igazi áttörést az Agymenők sorozat hozta meg a számára. A vége felé már epizódonként egymillió dollárt kapott a színésznő.

Kaley Cuoco az Ellen című sorozatban és napjainkban Forrás: YouTube, Getty Images

Jodie Foster - 100 millió dollár

A kiskamasz Jodie 13 éves volt, amikor szerepelt a mára már kultikussá vált Taxisofőrben, de első szerepét a tévében 6 évesen megkapta. Színészi pályája során két Oscar-díjat is bezsebelt, sőt, mostanában rendezőként dolgozik.

Jodie Foster a Taxisofőr című filben és mostanában Forrás: AFP, Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.