Ki nem állhatják őket a nézők: ezek a legutáltabb filmes karakterek

filmszereplők filmtörténelem legutáltabb karakter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmes karakterek rendkívül megosztóak a tévénézők számára, vannak, akik nagyon hamar belopják magukat a szívükbe és előfordul olyan is, akit már néhány képkocka után megutálnak. Most kiderül, hogy kik a legutáltabb filmes karakterek.

A filmek népszerűségét nagyban meghatározzák a filmben szereplő karakterek, amelyek elég gyorsan elnyerik vagy éppen elveszítik a nézők szimpátiáját.Lehet szó a főgonoszról vagy éppen a legkedvesebb karakterről, mindenkinek vannak olyan szereplői, akiktől feláll a szőr a hátukon és nem bírják őket a képernyőn elviselni.

Forrás: NORTHFOTO/2015 by Entertainment Pictures/Universal Pictures

A Reddit.com oldalon a filmimádok összegyűjtötték, hogy melyek azok a filmes karakterek, akiktől egyenesen ódzkodnak és ki nem állhatják őket.

Christian Grey, A szürke ötven árnyalatából

Annak ellenére, hogy jóképű szereplőről van szó, a legtöbb filmkedvelőt ez cseppet sem érdekelte, mivel arrogáns, manipulatív és nárcisztikus stílusa miatt a legtöbben gyűlölték a karakterét.

eredith, Apád-anyád idejöjjön című filmből

A filmben egyébként is antipatikus szereplőt alakítja, ami nagyon jól sikerült neki, mivel a nézők legnagyobb százaléka még a jeleneteit is átkapcsolta, hogy ne kelljen őt nézniük.

Andy, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című moziból

Bár Kate Hudson sokak számára népszerű és rendkívül szimpatikus ember, ebben a filmben Andy nevű karakterétől kirázta a hideg a nézőket. Egy idegesítő nőszemély volt, aki a pasija agyára ment.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.