Pásztor Erzsi a Szomszédok kulisszatitkairól mesélt: ezért szeretett a tintás Janka néni bőrébe bújni

Szomszédok Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi arca szinte mindannyiunkban összefonódik a legendás Szomszédok sorozat Janka néniével, amit a színésznő egyáltalán nem bán. Bár egykori karaktere teljesen más, mint ő, szerette alakítani a tintást rokont. 

"Máig emlékeznek rám, és örömmel is veszem, ha Jankaként szólítanak meg. Érdekes, mert pici epizódszerep volt az enyém, csak havonta pár alkalommal tűntem fel, ráadásul Janka végtelenül ellenszenves figura volt, mégsem utálták őt (...) Annyira más volt Janka, mint én, hogy igazi kihívás volt a bőrébe bújni. Én szinte sosem ittam alkoholt, Janka pedig nagy tintás volt. Szörppel, teával vagy vízzel helyettesítettük a felvételek alatt az italt, és sokszor már émelyegtem a cukros löttyöktől. A legtöbb jelenetem Nemcsák Karcsival volt, akivel mindig elröhögtük a felvételt, amit így háromszor-négyszer is újra kellett venni" - mondta el a Blikknek a színésznő.

"Tudom, hogy vannak olyan színészek akik már kikérik maguknak, hogy a Szomszédokról kérdezik vagy azzal azonosítják őket, pedig annak köszönhetjük a hírnevünket. Csodás sorozat volt, és máig kérdezik, mi volt a siker titka? Hát most elárulom... Az, hogy a hétköznapokról szólt, és hogy igazi, rendes, tanult színészek játszottak benne..." - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.