animációs sorozat Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű Trónok harca sorozat tovább élhet a képernyőn, a The Hollywood Reporter értesülése szerint ugyanis az HBO Max animációs sorozatot tervez a produkció nyomán. A WarnerMedia tulajdonában lévő streamingszolgáltató már meg is kezdte a forgatókönyvírókkal az egyeztetéseket egy felnőtteknek szánt animációs sorozatról. Az HBO ugyanakkor nem kommentálta ezt a hírt.

A Trónok harca című tévésorozat George R. R. Martin regényfolyama alapján készült. A globális közönségsikert elérő produkció 12 Emmy-díjat nyert, köztük a legjobb drámasorozat díját.
Az HBO-széria 2019-ben fejeződött be, de napirenden maradtak a történet alapján készülő lehetséges további produkciók.

HBO

A tartalomszolgáltatónál már dolgoznak a House of the Dragon című sorozaton, amely szintén a Trónok harca történetéhez kapcsolódik, de 300 évvel korábban játszódik.
Az új széria alkotója Ryan J. Condal és George R.R. Martin, a főszerepekben pedig Paddy Considine, Olivia Cooke és Emmy D'Arcy látható majd. Ezt a produkciót várhatóan jövőre kezdik vetíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.