Bejelentette a Netflix: ezek a sikersorozatok térnek vissza még idén

Forrás: Thinkstock -
A nagy pénzrablás sorozat Netflix Vaják
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákapcsol a Netflix, minden eddiginél nagyobb összeget költ a sorozatok és filmek gyártására. Remek hír, hogy ennek köszönhetően még idén folytatódik A nagy pénzrablás, a Szexoktatás vagy a Vaják.

Mivel moziba nem igen járhatunk, mindenki otthon néz filmeket és sorozatokat, így megnőtt az igény az online tartalmakra. Csakhogy a járvány miatt sok forgatás is szünetelt. Viszont a Netflix most azt ígéri, idén elhozza a legnépszerűbb sorozatai folyatását.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

A streaming-szolgáltatók között egyre élesebb a verseny, hiszen erős konkurencia az HBO Max, az AppleTV+ vagy az Amazon Prime is. Lehet, hogy emiatt is döntött úgy a Netflix, hogy minden eddiginél nagyobb összeget költ a sorozatok és filmek forgatására: 17 millió dollárt invesztál bele a tavalyi 11,8 millió után.

Így lehetőség lesz a csúszásokat behozni. A Netflix azt ígéri, 2121-ben jön A Nagy pénzrablás a Vaják, A szexoktatás, a Te és a Cobra Kai következő évada is. Ezek az őszi téli hónapokban lesznek várhatóak, A nagy pénzrablás talán már szeptemberben - írta a Blikk.

Ám rossz hír a Stranger Things rajongóknak, hogy nekik 2022-ig várniuk kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.