Négy Emmy-díjas sorozatban kapott szerepet a népszerű magyar színésznő - Amerikából jelentkezett be

Emmy-díj sorozat Papadimitriu Athina Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszabású sorozatban kapott szerepet Papadimitriu Athina, ráadásul külföldön. A színésznő viszont első körben visszautasította a nem mindennapi ajánlatot.

Athinát végül a lányai vették rá, hogy elutazzon Amerikába. A színésznő - aki Floridából jelentkezett be - a TV2 Tények című műsorának mesélt a nagy lehetőségről.

"Ültem az Operettszínházban és megszólalt a telefon, hogy Amerikában van egy sorozat, ami az első év után már négy Emmy-díjat hozott el, és keresek egy olyan karaktert, mint te vagy" - mesélte a színésznő, akire azonnal lecsaptak, amint elküldte a casting-felvételt. Athina először lemondta a munkát a pandémia miatt, ám ezt az amerikaiak nem fogadták el. Végül a lányai vették rá, hogy utazzon ki dolgozni.

"Excellent és great, ilyeneket mondanak, egyfolytában veregetik a vállamat. És mindenki jó kedvű, így is lehet ám dolgozni, nem kell ordítozva, meg feszültségben. Eszembe nem jutott, hogy nem fogom tudni a szöveget, ilyen görcseim nem voltak, semmiféle görcsöm nem volt" - mondta a munkáról Athina, aki a sorozatról egyelőre nem árulhatott el semmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.