Oscar 2021: ezek az ételek illenek a leginkább az idei év nagy esélyeseihez

Oscar-díj esélyes jelölt ételek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te is azok közé tartozol, aki szívesen végignézni az Oscar-díj átadót, mely magyar idő szerint hétfőn, hajnali 2-kor kezdődik, akkor légy stílusos és készítsd el a megfelelő ételeket a gálához.

Az Entrepreneur szerint az alábbi filmekhez a következő fogások illetnek a legjobban:

Az apa

A brit filmhez, melyet hat kategóriában jelöltek, leginkább egy klasszikus fish and chips illik, magyarul sült halt sültkrumplival.

Mank

A film egy elismert amerikai forgatókönyvíró életrajzáról szól, aki elmeséli Hollywood 1930-as évek sötét valóságát, amikor megpróbálja megírni a sikerhez vezető film forgatókönyvét. Egy amerikai filmhez pedig mi sem passzolna jobban, mint egy szalonnás hamburger, kólával és sült krumplival.

Mank (Lily Collins és Gary Oldman) Forrás: Netflix

Minari

Ha szereted a koreai konyhát, akkor szerencséd van. A Dél-Koreában forgatott filmet hat díjra jelölték, többek között alegjobb film, rendezés, eredeti forgatókönyv és filmzene kategóriákban. Legjobban egy busani reggeli vagy egy ízletes rámen illene hozzá.

A nomádok földje

A fajitas lesz a tökéletes választás a filmhez, mely amely egy nő történetét meséli el, aki elhagyja szülővárosát, hogy útnak induljon az Egyesült Államok nyugati részén.

A chicagói 7-ek tárgyalása

Chicago legtöbb kerülete bővelkedik fánküzletekben, így nem is volt kérdés, hogy ez a sütemény illik a legjobban a hatvanas évek polgárjogi mozgalmairól mesélő filmhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.