Nagy meglepetésre párt cserélt Völgyesi Gabi - Videó

Forrás: Koncz Márton -
SuperStereo dal Völgyesi Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyesi Gabi több mint két évtizede a Unique énekesnője, melyben többek között a férjével együtt zenél, ám ezúttal a SuperStereo oldalán alkotott. A páros először dolgozott együtt, ennek ellenére a közös munka elképesztően gördülékenyen ment.

Völgyesi Gabit a legtöbben a Unique együttes énekesnőjeként ismerik, amelyben többek között a férjével együtt zenél, ám ezúttal a SuperStereóval készített közös dalt: A "Holt-tenger" pedig parádésra sikerült.

Laskai Viktor ismét pompás alapot rakott össze, ritmusos és pulzáló, amely remekül illeszkedik Gabi csodálatos hangjához. A páros először dolgozott együtt, ennek ellenére a közös munka elképesztően gördülékenyen ment.

A zene majdnem három éven keresztül formálódott, és Laskai Viktor maximalizmusa tökéletesen megmutatkozik rajta.

Az alapon 2018 szeptemberében kezdtem el dolgozni.

A dalszöveget Tariska Szabolccsal alkották meg,

a jól összeszokott páros mindkét tagja érezte, hogy az ének egy kiforrott hangot kíván meg, így Völgyesi Gabit kérték fel,

aki elsőre beleszeretett és örömmel vállalta.

Völgyesi Gabi Forrás: Koncz Márton

Ami nem is csoda, hiszen a „Holt-tenger" elképesztően friss és üde, nagyon kellemes beatekkel dolgozik, igazi rádió-, és klubbarát szerzemény.

Ezen kívül Gabi azt is megosztotta velünk, hogy a Unique-al is új dalokon és egy koncertlemezen dolgoznak

és hamarosan újabb arcát mutatja meg, hiszen egy személyiségépítő workshoppal készül, amiben szó lesz csalódásokról, kudarcokról és kihívásokról is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.