Tóth Gabi: "Hatalmas megtiszteltetésben volt részem" - Videó

Tóth Gabi Európai béke és egység napja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 9-én van Európai béke és egység napja, amelynek kapcsán egy nagyszabású online eseményt rendeztek. Tóth Gabi a rendezvényen egy magyar népdalt énekelt el, amit Amerikában élőben közvetítettek. Az énekesnő az Instagramján osztotta meg örömét követőivel. 

Tegnapi produkciónk. Kedves Emberek! Hatalmas megtiszteltetésben volt részem, mivel én képviselhettem hazánkat tegnap éjszaka az Európai béke és egység napja alkalmából rendezett online eseményen. Ezt az Egyesült Államokban élőben közvetítették, amiben én is helyi idő szerint 23:00 magasságában első fellépőként egy gyönyörű magyar népdalt adhattam elő gitárosommal Csóka Péterrel! Külön megtisztelő, hogy az EU-s nagykövet úr után a világhírű színésznő Alyssa Milano milano_alyssa konferált fel bennünket! - írta az Instagramon Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.