Szabadtéri gálaműsorral ünnepli újranyitását a Fővárosi Nagycirkusz: részletek

fotó: Talán Csaba -
gálaműsor nyitás Fővárosi Nagycirkusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabadtéri gálaműsorral ünnepli újranyitását a Fővárosi Nagycirkusz május 30-án, vasárnap a Városligetben.

A Fővárosi Nagycirkusz előtti téren megvalósuló ültetett, szabadtéri, ingyenes családi rendezvényen 17 órától a Baross Imre Artistaképző növendékeinek bemutatóját, 18 órától 21 óráig Cirkuszi gálaműsort láthat a közönség - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

fotó: Talán Csaba

Mint írják, június 4-én, hosszú szünet után újra kinyitja kapuit a Fővárosi Nagycirkusz, újra élőben csodálhatók meg az artistaművészek produkciói.

Az újranyitást ünneplő május 30-i szabadtéri gálaműsort Szabó László és Szente Vajk rendezésében láthatja a közönség. A műsorban fellép Földes László Hobo, a Roy és Ádám Trió, az Abrakazabra (LGT tribute - az LGT zenekarból Karácsony János és Solti János, valamint Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga). Színpadra lépnek a Kötéltánc elnevezésű dalpályázat művészei is: Pleszkán Écska, Vincze Lilla, a Four Fathers, Pejtsik Anna nyolcfős kórussal kísérve, Czimmermann Kitti és Nádasi Veronika.

A koncertek között artistaszámok láthatók a Dinasztiák című műsor neves művészeitől, akiket élőben kísér a Fővárosi Nagycirkusz zenekara. Fellép a többszörös cirkuszfesztivál-díjas Varga Riko Manuel és Varga Vanessza zsonglőrszámával, a Weiss Junior fliegende csoport lengőtrapéz-produkciójával és a Duo Juderto romantikus gurtniszámával.

A kutyák és emberek közötti bizalmat és játékosságot Richter Miska és Richter Alena mutatja be nyolc uszkár kutyájával, Ádám Krisztián magasdrót-egyensúlyozó számmal, míg Boiachin Diana lengőrúd számmal lép a közönség elé. A Rolling Wheel művészi röhnrád duplakarika számmal, míg a Dinasztiák című műsor rendezőpárosa, a Silver Power antik héroszokat megidéző erőemelő számmal lép porondra, továbbá a műsorban fellép a Richter Kevin ugródeszka csoport is.

Az ültetett eseményen a hatályos jogszabályokat betartva a 18 év feletti nézőknek kötelező bemutatniuk érvényes oltási igazolványukat és egy fényképpel ellátott okmányukat. A 18 év alatti vendégek kizárólag felnőtt, oltási igazolvánnyal rendelkező kísérővel érkezhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.