„Nagyon nehéz döntést hoztunk” - Tizenegy év után feloszlik a népszerű hazai zenekar

Intim Torna Illegál megszűnik zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszűnik az Intim Torna Illegál zenekar. A közösségi oldalukon tudatták a rossz hírt a rajongókkal. Idén nyáron még azért bulizhatunk rájuk, ugyanis búcsúturnéra indulnak.

Bejelentette feloszlását az Intim Torna Illegál nevű hazai zenekar. A banda 11 évig zenélt együtt, most úgy döntöttek befejezik pályafutásukat. Szerencsére a nyáron még jó pár helyen adnak koncertet.

"Kedves ITI család! Hosszú ideig tartó gondolkodás után, mindannyiunk számára nagyon nehéz döntést hoztunk meg. Az Intim Torna Illegál tizenegy év hiperaktív lét, számtalan dal, klip, koncert, megtett kilométer után felfüggeszti a működését.

Nagyon köszönjük nektek, hogy velünk voltatok, a rengeteg felejthetetlen pillanatot, a csillogó szemeket! Az idei nyáron búcsúturnéra indulunk, hogy méltóképpen búcsúzhassunk tőletek...Várunk a nyári fesztiválokon, szabadtéri rendezvényeken, sőt hamarosan egy budapesti búcsúkoncert dátuma és helyszíne is nyilvános lesz - nézzétek az eseménynaptárat, várunk titeket! Nagyon köszönünk mindent! Hiszen tudjátok: ez az emlék örökké tart!" – írta a zenekar az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.