Borzalmas, amit átélt a színésznő a Trónok harca forgatásán, tíz órán át szenvedett

forgatás sorozat Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a siker és a népszerűség, sokszor nem volt könnyű dolga a Trónok harca szereplőinek, hiszen olyan dolgokat kellett kiállniuk a forgatásokon, amit el sem tudunk képzelni.

Sokszor igen zord körülmények között folytak a Trónok harca forgatásai, és a színészeknek igencsak össze kellett szorítaniuk a fogukat, hogy kibírják. Most egy mellékszereplő számolt be arról, hogy a szülése után élete második legrosszabb napját kellett átélnie a sikersorozatnak hála.

Hannah Waddingham Septa Unella karakterét alakította, aki a Főveréb által vezetett szekta tagja volt, és előszeretettel kínozta Cersei Lannistert. Ám a végén fordult a kocka, és ő került a királynő karmai közé. Na ekkor jöttek a színésznő számára a nehéz idők. Ugyanis kerek tíz órára kikötözték egy jelenet kedvéért – írta az Indie Wire.

„Körülbelül tíz órára szíjaztak hozzá egy fa asztalhoz. Kijelenthetem, hogy a szülés után ez volt életem egyik legrosszabb napja. A Cersei-t alakító Lena Headey számára sem volt kellemes, hogy folyadékot kellett locsolgatnia az arcomba, és én sem nagyon örültem.

Ilyenkor el kell gondolkodnia az embernek azon, hogy vállalja-e a megpróbáltatást, vagy inkább kihátrál, és elkezd amiatt reklamálni, hogy nem ez van a szerződésében" – mesélte a színésznő a podcastjában.

„A legviccesebb az volt, hogy a rendező, Miguel Sapochnik utána teával és szendviccsel jött oda hozzám, és megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Mondtam, hogy nem igazán. Erre ő azt felelte, hogy nemrég tudta meg a stábtól, hogy ténylegesen vízes kínzásnak vetettek alá. Csak annyit válaszoltam, hogy tudom, első kézből tapasztaltam..." - folytatta Hannah.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.