Zséda nemcsak fantasztikus énekhangját csillogtatja meg legújabb számában, de csodás alakját is megmutatja a hozzá tartozó klipben. 

Zséda megállíthatatlanul jön elő az újabb és újabb slágerekkel. A Kökény Attilával készült "Casablanca", a „Hello", az „Életben maradni", a „Csak a Szívemet dobom eléd" után máris itt egy vadonatúj dal, a „Falakon túl". A számhoz készült klip igazán dögösre sikerült, Zséda nemcsak az énekehangját, de a csodálatos alakját is megvillantja. 

Zséda dögös oldalát mutatta meg klipjébenForrás: Youtube/zsedavilagacsatorna

"Talán még soha nem tanultam ennyit magamról egy lemez születése közben. Amikor a Szívizomláz című nagylemez dalai megszülettek még nem is sejtettük, hogy olyan másfél év következik, ami gyökerestől forgatja fel megbízható világunkat. Megszülettek a dalok, majd megérkezett a pandémia, a bezártság és ugyanazok a dalok egészen más értelmet nyertek. A falakon túl- mennyire mást jelent ez a néhány szó, mint 2020 előtt...! Ma méginkább tudjuk, hogy az ajtókon, a falakon, a bezártságon túl ott van az igazi világ, ami arra vár, hogy felfedezzük, megcsodáljuk, megöleljük és ha kell, akár magunkkal vigyük a falak közé"- árulta el az énekesnő.

A kifejezetten groovy, táncos, glamouros, Quincy Jones világát idéző nyári sláger nemcsak zeneileg varázsolja el az embert, de vizuálisan is beszippantja a nézőt.

Magyarországon Zséda videoklipje az első, amit így forgattak le, de a nemzetközi színtéren is csak egy pár példát találunk. xR stúdióban készült például Katy Perry ikonikus Daisies című videója, melyet a 2020-as American Idol döntőjében adott elő, vagy a Maroon 5 Beautiful Mistakes című klipje.

A technológiát biztosító cég nagyon büszke arra, hogy az egyik legelső, xR stúdióban forgatott projektjük Zsédával valósulhatott meg.