Elképesztően sikeresek Bagi Iván történelmi kisfilmjei: szerinte ezért imádják a fiatalok

kisfilm történelem Bagi Iván augusztus 20.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fiatalok körében Bagi Iván történelmi kisfilmjei. Hogy ez minek köszönhető, arról a humorista és Duhonyi József producer meséltek.

Bagi Iván a magyar történelem nagy eseményeit dolgozza fel rövidfilmjeiben. Az augusztus 20-ról szóló videót például egy egy nap alatt 100 000 ember nézte meg, amit most mi is megmutatunk nektek.

"Először is meg szeretném köszönni a nézőknek, amiért ilyen sokan kíváncsiak voltak a Sétatörténelemre! A videó megjelenése óta rengeteg gratulációt és pozitív visszajelzést kapok a közösségi oldalamon és személyesen az utcán az emberektől. Külön öröm számomra, hogy jónéhány történelemtanár újra megerősítette felénk, hogy ezt a részt is le fogják játszani a diákjaiknak az óráikon. Ez óriási dolog számunkra!" - nyilatkozta Bagi a Borsnak.

Bagi Iván és Duhonyi József producer a TV2 Mokkájában is beszéltek a sikerük titkáról.

"Az a titka, hogy kicsit más megközelítésben beszélünk a történelemről" - mondta el Bagi Iván, aki hozzátette, ő maga sem volt jó tanuló, sőt meg is bukott, de később elkezdte érdekelni a történelem. Úgy véli, fontos, hogy egy jó tanár személyessé tegye a tényeket, és ezáltal közel hozza a gyerekekhez.

Iván elmondta, hogy igyekeznek a filmekbe egy kis humort is csempészni.

A teljes beszélgetést itt megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.