150 kilométeres kerékpározással rajzolta meg egy rajongó a Nirvana Nevermind-borítóját

album Nirvana Nevermind kerékpározás évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál rajongó azzal ünnepelte meg a Nirvana legendás amerikai rockzenekar Nevermind című albuma megjelenésének 30. évfordulóját, hogy mintegy 150 kilométert kerékpározva, GPS-alkalmazás segítségével megrajzolta a borítón szereplő pucér baba alakját.

Pete Stokes nyolc órát tekert egysebességes kerékpárján Adelaide körül a Strava alkalmazást használva. Útvonala rárajzolta a csecsemő kicsit mérges arcát és az előtte lebegő bankjegyet Adelaide keleti elővárosai, Burnside és Kensington mit sem sejtő utcáinak térképére - írta a The Guardian online kiadása.

150 kilométeres kerékpározással rajzolta meg egy rajongó a Nirvana Nevermind-borítóját Forrás: Pete Stokes Instagram

A 30. évfordulóra a Nirvana azt tervezi, hogy újra kiadja az albumot, mint tíz évvel ezelőtt, a 20. évfordulón. Az album november 12-étől lesz a piacon, borítójának képe ugyanaz lesz, mint 1991-ben, noha a képen szereplő csecsemő, Spencer Elden, aki négy hónapos volt a felvétel idején, beperelte az együttest szexuális kizsákmányolás miatt. Elden - már teljesen felöltözve - maga fotóztatta újra az albumborítót a 20. évfordulóra.

A 45 éves Stokes nemzeti parki projektmenedzser, szabadidejében kerékpározik. Útvonalaival megrajzolta már Beethovent a zeneszerző születésének 250. évfordulóját ünnepelve, de kerekezett dinoszauruszt, sárkányokat, rókákat és a saját szelfijét ábrázoló útvonalon is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.