Egy év kihagyás után visszatér a TV2 nagy sikerű sorozata

TV2 Remények földje török sorozat új évad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók nagyon régóta várják már, hogy folytatódjon a széria.

A TV2 2020 januárjában kezdte sugározni Törökország akkoriban legsikeresebb sorozatát, a Remények földjét (eredeti címén: Bir Zamanlar Cukurova). A hazájában nézettségi rekordokat döntő dráma Magyarországon is azonnal a közönség kedvencévé vált. Naponta több mint félmillióan izgulták végig az 1970-es években az idilli tájon, egy vidéki nagybirtokon játszódó családi dráma izgalmait.

Fogadjunk, hogy te is belenéztél ezekbe a szappanoperákba!

A kilencvenes években számtalan mexikói és dél-amerikai sztár belopta magát a tévénézők szívébe. Ismered mindegyik sorozatot?

A Remények földje januártól novemberig megszakítás nélkül volt képernyőn, azonban 2020 év vége felé a csatorna kénytelen volt szünetre küldeni a szériát. A koronavírus-járvány nem kímélte a török sorozatipart, így a Remények földje stábját sem, akik kénytelenek voltak hosszú időre felfüggeszteni a forgatást. A szezon így május helyett már áprilisban véget ért Törökországban. Ennek köszönhető, hogy elfogytak itthon a leadható epizódok.

Egy évvel a második évad fináléját követően azonban végre eljött az idő, hogy a népszerű sorozat visszatérjen a TV2 képernyőjére. A csatorna november 4-től, hétköznap 16:45-ös kezdéssel vetíti majd a Remények földje harmadik évadát, ami a szintén népszerű A bosszú csapdájában helyén lesz látható.

A narancsföldön gazdálkodó jómódú Yaman-család történetét még sokáig követhetjük majd, ugyanis Törökországban nemrég kezdődött a legújabb, negyedik szezon.

Hihetetlen! 70 évesen is remekül néz ki a Szulejmán című sorozat validéja

A rendkívül népszerű török sorozatban a Szulejmán szultán édesanyját játszó színésznő, Nebahat Çehre már elmúlt 70 éves. Elképesztő, hogy kora ellenére milyen remek formában van!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.