A rajongók nagyon régóta várják már, hogy folytatódjon a széria.

A TV2 2020 januárjában kezdte sugározni Törökország akkoriban legsikeresebb sorozatát, a Remények földjét (eredeti címén: Bir Zamanlar Cukurova). A hazájában nézettségi rekordokat döntő dráma Magyarországon is azonnal a közönség kedvencévé vált. Naponta több mint félmillióan izgulták végig az 1970-es években az idilli tájon, egy vidéki nagybirtokon játszódó családi dráma izgalmait.

"Forrás: Izaura TV"
Fogadjunk, hogy te is belenéztél ezekbe a szappanoperákba!
A kilencvenes években számtalan mexikói és dél-amerikai sztár belopta magát a tévénézők szívébe. Ismered mindegyik sorozatot?

A Remények földje januártól novemberig megszakítás nélkül volt képernyőn, azonban 2020 év vége felé a csatorna kénytelen volt szünetre küldeni a szériát. A koronavírus-járvány nem kímélte a török sorozatipart, így a Remények földje stábját sem, akik kénytelenek voltak hosszú időre felfüggeszteni a forgatást. A szezon így május helyett már áprilisban véget ért Törökországban. Ennek köszönhető, hogy elfogytak itthon a leadható epizódok.

Egy évvel a második évad fináléját követően azonban végre eljött az idő, hogy a népszerű sorozat visszatérjen a TV2 képernyőjére. A csatorna november 4-től, hétköznap 16:45-ös kezdéssel vetíti majd a Remények földje harmadik évadát, ami a szintén népszerű A bosszú csapdájában helyén lesz látható.

A narancsföldön gazdálkodó jómódú Yaman-család történetét még sokáig követhetjük majd, ugyanis Törökországban nemrég kezdődött a legújabb, negyedik szezon.

"Forrás: rtlklub.sajtoklub"
Hihetetlen! 70 évesen is remekül néz ki a Szulejmán című sorozat validéja
A rendkívül népszerű török sorozatban a Szulejmán szultán édesanyját játszó színésznő, Nebahat Çehre már elmúlt 70 éves. Elképesztő, hogy kora ellenére milyen remek formában van!