Meghalt a világsztár színésznő: fia közölte a gyászhírt

színésznő gyászhír Arlene Dahl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn, New Yorkban elhunyt 96 éves korában Arlene Dahl, amerikai színésznő. Az 1950-es évek hollywoodi filmsztárjának halálhírét fia, a szintén színész Lorenzo Lamas közölte mikroblogján.

"Emlékezni fogok nevetésére, vidámságára és tartására, ahogy megbirkózott az elé kerülő nehézségekkel. Valóban egy természeti erő volt" - írta Lamas.

Forrás: Shutterstock


Dahl mindenek előtt a Jules Verne regénye nyomán 1959-ben készült Utazás a Föld középpontja felé kalandfilmmel és A három kicsi szó musical sztárjaként vált ismertté.
Filmes karrierje végén vendégszereplőként gyakran feltűnt az 1980-as, 1990-es évek sorozataiban, így a többi között fia, Lorenzo Lamas oldalán a Fejvadász (Renegede) és az Air America sorozatok egyes epizódjaiban. Dahl hat alkalommal volt férjnél, legutóbbi hitvesével, Marc Rosen üzletemberrel töltötte élete legutóbbi 37 évét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.