Meghalt a legendás magyar színésznő - Sógora nem vesz részt a temetésen

Forrás: Csűrös Karola -
Csűrös Karola halála Csűrös Karola Csűrös Karola temetése Horváth Ádám Sárközi Mátyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma kísérik utolsó útjára Csűrös Karolát. A színésznőt imádott férje, Horváth Ádám mellé temetik. A szertartásra azonban nem minden rokon tud, vagy akar eljönni.

Csűrös Karola, a Szomszédok Etusa november 24-én hunyt el. A színésznőt ma kísérik utolsó útjára. Horváth Ádám anyai ágról született féltestvére, Sárközi Mátyás író azonban nem lesz ott a temetésen.

Csűrös Karola sógora nem megy el a színésznő temetésére Forrás: Csűrös Karola


"Londonból nem utazunk Karola temetésére"
- válaszolt a Blikk megkeresésére Sárközi. Az író nem tart igényt semmire Csűrös Karola hagyatékából. "Ádám biztosan ráíratott mindent a gyermekeire. Nem tudom, milyen családi tárgyak maradtak Karola után, így nem tudnék bármit megnevezni, amire igényt nyújtanék be" - írta.

Horváth Ádám és Sárközi nem voltak jóba, évekkel ezelőtt Molnár Ferenc örökségén vesztek össze. Molnár Ferenc, a Pál utcai fiúk szerzője Horváth és Sárközi nagyapja. Molnár halála után az író spórolt pénzén nem tudtak megegyezni a testvérek.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.