A dal 2022: Négy napon át, tízesével mutatják be a kiválasztott produkciókat

Rókusfalvy Lili tehetségkutató A Dal 2022 Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érzelmes, nagyívű dalok, modern, pörgős dallamok és kísérletező, izgalmas produkciók. Erre számíthatnak A dal 2022 nézői. 

Új műsorvezetőkkel, a jövő slágereivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket A Dal következő évada. A műsorban 40 produkció versenyez azért, hogy elnyerhesse „Az Év Dala 2022" címet. Az élő show-ra kiválasztott produkciók közül az első tízet már be is jelentették.

Az alábbi dalok már biztos, hogy részt vesznek a versenyben:

· Andelic Jonathan - Elhiszem még

· Audioshake - Influencer

· BariLaci - Elsétáltál

· Detti - Mihez Kezdjek

· Ekanem - Hideg szél

· Erdős Fruzsi - Azt beszélik

· Fóris Rita - Olyan szép

· GRETA - Igazi kincs

· Gubik Petra - Ez van, ez!

· Heatlie - Hideg fény

A következő három napban A Dal Facebook és Instagram-oldalán újabb 10-10 előadó-dalcím párost jelentenek be, ezért érdemes figyelni a közösségi oldalakat. A hét végére a teljes 40-es mezőnyt megismerheti a közönség, amelyek közül az egyik „Az Év Dala 2022" elismerésben részesül majd.

A két műsorvezető, Rókusfalvy Lili és Király Viktor közösségi média felületeit is kísérjétek figyelemmel, melyeken időről időre meglepetések és exkluzív tartalmak várnak!

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.