Megérkezett a Sztárban sztár leszek! versenyzőinek új dala: a szerelmükről szól

klippremier szerelem Békefi Viki YA OU
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szenvedélyes, őszinte dallal jelentkezett hazánk egyik legelbűvölőbb duója. A Szembeszél Békefi Viki és Ya Ou kapcsolatának gyengéd oldala mellett ezúttal annak küzdelmes pillanataiba is betekintést enged.

A Sztárban Sztár leszek! egykori győztese, a tüneményes színésznő-énekesnő Békefi Viki és a show műsorban második helyezett, sokoldalú dalszerző-énekes, Ya Ou nemcsak a magánéletben, de a zenében is nagyszerű párt alkotnak.

Első közös szerzeményük, az Egész évben ölelnélek egy könnyed, jó hangulatú karácsonyi felvétel volt, ami pont egy évvel ezelőtt jelent meg. A hamar ünnepi kedvenccé váló kollaboráció után idén egy túlfűtött, vadító közös dallal mutatták meg új oldalukat, amihez lenyűgöző koreográfiákban gazdag klip is készült.

A dinamikus számról így mesélt Ya Ou: „Először csak szimplán elkezdtem írni egy dalt, majd amint megszületett egy mutatható verzió a refrénből, már tudtam, hogy a Szembeszél duettnek született. A végeredmény pedig felülmúlt minden várakozást. Még az unokáinknak is büszkén mutogatjuk majd!"

Viki első hallásra beleszeretett a szerzeménybe: „A mondanivalója fogott meg először, ugyanis ez a szám a kapcsolatunkról szól: a kezdetekről, a jelenünkről, a jövőnkről, és persze arról a mindent elsöprő energiáról, ami köztünk van! Úgy berobban a refrén, hogy amikor hallgattam, már azonnal egy sztoriban, egy videóklipben láttam magunkat. A kedvencem a kínai hangszer az elején, ami nagyon jó, ázsiai hangulatot kölcsönöz a zenének. Ezek is nagyon mi vagyunk, hiszen Ya Ou-n keresztül én is közelebb kerülhettem ehhez a kultúrához."

A Szembeszél egy szimbolikus elemekben gazdag klippel együtt érkezett, amiben a két előadót egy látszólagos fal választja el egymástól, miközben saját láncaik is fogságban tartják őket.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.