Kétszeres nagymama lesz a magyar színésznő: lányai egyszerre várnak babát

Forrás: Shutterstock -
nagymama színésznő unoka család Rák Kati gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta vágyott már a nagymama szerepre Rák Kati, most duplán megkapta, ugyanis a színésznő mindkét lánya babát vár.

Évek óta vágyott már egy unokára, de csak nem akart összejönni. Most viszont mindjárt két baba is érkezik a családba.

Forrás: Shutterstock

Először a Szomszédok című magyar szappanopera atyjaként is ismert, férje első házasságából származó lánya jelentette be, hogy gyermekáldás elé néz, majd Kati édesgyermeke is előállt a nagy hírrel. A színésznő kiskora óta ismeri férje lányát, a Dániában élő Klárit, akit sajátjaként szeret, és a lányok is testvérként szeretik egymást.

Évekig élt a hajléktalanság határán - 10 érdekesség a 60 éves Jim Carrey-rőlhttp://www.life.hu/kultura/20220114-10-erdekesseg-a-60-eves-jim-carreyrol.htmlHatvanadik születésnapját ünnepli Jim Carrey, aki nehéz sorsú kanadai kissrácból lett az elmúlt évtizedek egyik legnépszerűbb és legnagyobb hatású hollywoodi komikus sztárja. A jeles alkalomból összegyűjtöttünk 10 olyan érdekességet, amit talán még te sem tudtál róla. Kultúra--Fiatalabb színésznő miatt hagyhatta ott feleségét Jason Momoahttp://www.life.hu/eletmod/20220117-fiatalabb-szineszno-miatt-hagyhatta-ott-feleseget-jason-momoa.htmlMindenkit meglepett, hogy a közösségi oldalán jelentette be válásának hírét a sármos színész, Jason Momoa. A sztár és felesége 17 év után külön utakon folytatják. Életmód--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.