Nagy küzdelem volt Zenthe Ferencnek a Tüskevár forgatása

Forrás: MTV -
Zenthe Ferenc Németh Kristóf Tüskevár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megviselték a Tüskevár forgatásai Zenthe Ferencet, amiről egykor Németh Kristófnak sokat mesélt. A két színész a Szomszédok forgatása alatt került közel egymáshoz. 

" Az én generációmnak nem Arnold Schwarzenegger volt az első számú szuperhős, hanem Feri bácsi, akit én tizenegy éves korom körül ismertem meg, amikor a Szomszédok negyedik epizódjában először forgattam vele" - mondta el a Blikknek a Fórum Színház igazgatója, és hozzátette, a forgatási szünetekben Zenthe Ferenc szívesen mesélt korábbi munkáiról.

Forrás: MTV

"A Tüskevár forgatása tényleg nomád körülmények között zajlott, nem egyszer történt meg, hogy elmosta az eső, a vihar a forgatást, és ott nem volt a közelben lakókocsi, ahova be lehetett menekülni. Manapság védve van a színész, például egy hideg tóba úgy csobban bele ruhástul, hogy alatta búvárruha van. Ilyenekről szó sem volt a Tüskevár forgatásán, ott a természet valódi elemeivel és erejével kellett mindenkinek megküzdenie. A nap kicserzette a bőrüket, de ő a legnagyobb harcot a szúnyogokkal és az élővilág egyéb tagjaival vívta, nagy küzdelem volt, aminek a vásznon nem volt szabad látszania. Ekkor jöttünk rá arra mi, kis kamasz színészpalánták, hogy ez biztos nem csak munka, ez bizony hivatás" - idézi Zenthét Kristóf, aki hamarosan a Fórum Színházban mutatja be a Tüskevár című darabot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.