A klasszikus festmények főszereplői a modern világban is megállják a helyüket - Galéria

festmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljátszottál már valaha azzal a gondolattal, hogy miként boldogulnának a régi korok emberideáljai a mai világban? A kijevi Alexey Kondakov elhozta közénk a klasszikus festmények szereplőit.

A múzeumok falain úgy tűnhet, ezek az alakok elegánsak, légiesek vagy épp fenségesek. Ám, amikor a mai környezetbe helyezzük őket, sokkal emberközelibbé, sőt, időnként igazi különcökké válnak.

Kondakov most a modern technikát hívta segítségül - Photoshopot használt -, hogy néhányukat megmutathassa a mai világban.

A The Daily Life of Gods című sorozat kijevi utcákon, tömegközlekedési eszközökön, éttermekben és több egyéb, teljesen hétköznapi helyen ábrázolja a híres festmények szereplőit.

Kattints a képre a galériáért!

Forrás: Instagram/alkskohttp://www.life.hu/kultura/galeria/20200129-a-klasszikus-festmenyek-foszereploi-a-modern-vilagban-is-megalljak-a-helyuket.htmlmiddleon1200800

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.