Emlékszel még a Zenebutik legendás műsorvezetőjére? Így él most Juhász Előd

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
műsorvezető Zenebutik Juhász Előd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Zenebutik népszerű műsorvezetője, Juhász Előd egy ideje visszavonult a nyilvánosságtól, de most is nagyon aktív életet él. Elárulta, mivel telnek a napjai.

A Zenebutikban ismerhették meg a nézők Juhász Elődöt, aki zenetörténészként csatlakozott annak idején a műsorhoz, amelyben a komolyzenei témák mellett bemutatták a legfrissebb nyugati pop-rock-videóklipeket, de irodalmi, képzőművészeti részek is szerepet kaptak. Az élőben sugárzott, változatos helyszínekről jelentkező műsorsorozat húsz év alatt 266 adást ért meg. 2002-ben szűnt meg, ekkor vonult nyugdíjba Juhász Előd, aki már 84 éves, és habár a nyilvánosságtól visszavonult, nagyon is aktív életet él.

1981-től dolgozott a Magyar Televízióban szerkesztőként, majd főmunkatársként. Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Aktív életet élek. Magamtól ébredek öt körül, heti háromszor-négyszer teniszezem a Városmajori Teniszklubban, öt műsorom fut a Magyar Katolikus Rádióban, és sokat írok. Több mint harminc könyvem jelent meg, természetesen nem egyforma súlyúak, de mind zenei fogantatású" - mondta a Meglepetés Magazinnak. Emellett igyekszik minél többet utazni.

"Egyedül is szívesen fedezem fel a világot, többnyire buszos vagy repülős társasutazásokkal" - idézi a Blikk Juhász Elődöt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.