Előszilveszter a Random Trippel, szilveszter a Be Massive-val, újévkezdés a Budapest Bárral és Tóth Verával!

Forrás: Karasz -
PR cikk szilveszter Budapest Bár Tóth Vera várkert bazár
Ha decemberben is megvan a lendület benned, hogy útnak indulj egy pörgős buliba, akkor vedd az irányt a Várkert Bazár felé, mert igazán parádés koncertek zárják 2023-at! Az előszilveszteri buli felelőse a Random Trip csapata lesz, a szilveszter éjjel extra trackjeiről a Be Massive DJ-i gondoskodnak. Na, és 2024-be se vethetjük bele magunkat zenei muníció nélkül, az új esztendőt a közönségkedvenc Budapest Bárral köszönthetjük, pár nappal később Tóth Vera kezeskedik azért, hogy legyen elég pozitív energiánk az évkezdethez.
Forrás: Karasz

A Random Trip rendhagyó és kivételesen ütős all-star csapattal készül a bazáros előszilveszterre. A koncert a rock jegyében zajlik majd, és lesz egy gitártól hangos izgalmas szettje is, amiben a neves zenész, Tátrai Tibor Vitáris Ivánnal (Ivan & The Parazol), illetve a godfater.-es Szebényi Danival áll színpadra. Mellettük olyan nagyágyúk szítják majd a tüzet és rakják bele szívüket és intuíciójukat a szabad szárnyalásba, mint Sena, MC Kemon, Péterffy Lili, Vavra Bence és Bata István.

Forrás:

Január 4-én egy tüzes és női energiákban gazdag produkció lehel majd életet mindenkibe, ugyanis "Dívák újéve" címmel ad koncertet Tóth Vera és szeretett big bandje, a 25 éves Budapest Jazz Orchestra, de az esten Király Linda is fellép majd. Vera azt ígérte, ha esik, ha fúj, fantasztikusan kezdjük majd 2024-et, mert szívet és lelket erősítő dalokkal készül!
További információk: varkertbazar.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.