Érte rajong most Japán: megvan a világ legcukibb trafikosa

kutya Japán trafik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömmel nyitja ki az ablakot a vásárlók előtt és legalább annyira kedveli a finom falatokat, mint a simogatást. Jól indulna a napod, ha ő szolgálna ki, igaz?

El sem tudunk képzelni ennél cukibb üdvözlést. Az alábbi videó a japán Suzuki nevű trafiknál készült, amelynek főszereplője egy kutyus, aki ablaknyitással üdvözli lelkesen a vásárlókat. A shiba-inut, aki az üzletben él együtt gazdájával, egész Japán imádja: a videót készítő srác például 3 és fél órát utazott azért, hogy lefilmezhesse az ebet.

Így nyert új értelmet a kutyapóráz http://www.life.hu/kult/20140804-a-szurke-otven-arnyalata-filmadaptacio-elozetesenek-parodiaja-kutyakkal.htmlKét cuki golden retviever bújt Anastasia Steele és Christian Grey bőrébe egy paródia kedvéért.KultOrigoMilyen cuki is az, amikor az egyik Beckham gyerek cipeli a másikathttp://www.life.hu/csalad/20140729-brooklyn-beckham-karjaban-viszi-testveret-harper-beckhamet.htmlHogy is lehetne jobban indítani a napot, mint egy cuki fotóval. Harper Beckham amúgy is az egyik kedvenc celebgyerekünk. Imádjuk azokat a fotókat, amelyeken szinte az ujja köré csavarja édesapját, David Beckhamet. Nem gondoltuk, hogy van, ami még ennél is édesebb.Család--Milyen állatot vett magára Lady Gaga?http://www.life.hu/trend/20140802-lady-gaga-enekesno-egy-pulikutyara-emlekezteto-ruhat-huzott-magara.htmlMegszoktuk már, hogy amikor csak tud és kedve van, sokkolja külsejével a népet Lady Gaga. Mi ezt annyira nem is bánjuk, sőt!TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.