Bajba került a sok vodka miatt P. Diddy

P. Diddy alkohol vodka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
P. Diddy megjárta - túl sok vodkát akart bevinni Franciaországba, ezt pedig nem engedték neki.

A zenész kíséretét megállították a francia vámon, mert túl nagy mennyiségű vodkát vittek magukkal - az italt egy St. Tropez-i buliba szánták. A zenész csapatát a nizzai reptéren szúrták ki a hatóságok - néhány üveg italt a reptéren kellett hagyniuk. P. Diddy nem tartózkodott a helyszínen.

AFP
AFP


Diddy - valódi nevén Sean Combs - sajtósa a következőket vallotta: ,,A történtek nagy része igaz. Sean egy rendezvény házigazdája lesz, melyet a Francia Riviérán rendeznek, és ő fogja népszerűsíteni ezt az ultra-prémium vodkát." Valószínűleg ezért is gondolta azt a zenész, hogy előre feltankol alkoholból - Sean 2007-ben írta alá a szerződést a céggel, az üzletből közel százmillió dollár üti a markát.

Geszti Péter hamar elfelejti saját dalszövegeithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110802-geszti-peter-maganak-ir-slagereket-de-hamar-elfelejti-sajat-dalszovegeit.htmlPutyin táborozotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110802-putyin-taborozott.htmlLebukott! Világsztárral randizik Kiss Ramóna?http://www.life.hu/legykepben/20110802-kiss-ramona-osszejott-bruno-sennaval.htmlShakira átnyergelt a focirahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110802-shakira-atnyergelt-a-focira.htmlLetartóztatták a filmsztár lányáthttp://www.life.hu/legykepben/20110801-letartoztattak-al-pacino-lanyat.htmlAlekosz büdös volt és parfümöt lopott a villában?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110801-alekosz-budos-volt-es-lopott-a-villaban-az-idei.htmlIlyen volt a szépség romantikus nászútjahttp://www.life.hu/legykepben/20110801-reese-whiterspoon-es-jim-toth-olasztorszagban-toltotte-a-mezesheteket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.