Michael Jackson zenélés emlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson tovább él a Cirque du Soleil műsorában. A legendás művész zenéjét és a koreográfiáját is beépítették az előadásba. A Michael Jackson: a halhatatlan világ turné premierje a kanadai Montreálban volt, és a Jackson-család több tagja is megjelent a bemutatón.

Nagyot bakizott az RTL Klub! Tudjuk ki lett védett a villalakók közülhttp://www.life.hu/legykepben/20111005-bakizott-az-rtl-klub-ido-elott-kiderult-hogy-ki-lesz.htmlStohl András bevonult a börtönbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111005-stohl-andras-bevonult-a-bortonbe-1.htmlGyászol a sztár - Elvesztette édesapjáthttp://www.life.hu/legykepben/20111005-elhunyt-james-franco-apja-doug.htmlElhagyta szerelmét a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20111005-szakitott-eszenyi-eniko-es-kamondi-zoltan.htmlVV5: Kínos baleset érte a szépfiú férfiasságát! - Majdnem odalett (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111004-vv5-kinos-baleset-erte-a-szepfiu-ferfiassagat-majdnem-odalett.htmlEgyütt moziztak a sztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111004-egyutt-moziztak-a-sztarok.htmlVégre teherbe esett Jessica Simpson?http://www.life.hu/legykepben/20111004-jessica-simpson-allapotos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.