Erdélyi Mónika olyat kapott, hogy mind a két füle zúgott tőle

műsorvezető csalódás Szily Nóra Erdélyi Mónika Egy kávé Szily Nórával magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több év hallgatás után végre megtörte a csendet az RTL Klub egykori sztárja, és őszintén beszélt életének elmúlt időszakáról, valamint további terveiről. Erdélyi Mónika arról is mesélt Szily Nórának, hogy ma már megbékélt a róla keringő rosszindulatú pletykákkal, de nem volt ez mindig így.

Nézd meg a teljes adást a LifeNetwork tévében!

Az Egy kávé Szily Nórával című műsorban minden hétköznap 17:30-kor sztárvendégekkel találkozhatsz. Szombaton és vasárnap pedig keresd 15:30-kor a hétvégi válogatást! Magánéleti titkok, tragédiák, vallomások és életmódtippek. A sztárvilág velünk kávézik, várunk téged is!



Tóth Gabi sírva árulta el legnagyobb félelmeit Szily Nóránakhttp://www.life.hu/legykepben/20120427-toth-gabi-sirva-arulta-el-legnagyobb-felelmeit-egy-kave.htmlEz hallható most a Neo FM-enhttp://www.life.hu/legykepben/20120807-nincs-adas-a-neo-fm-radioban.htmlLelepleződtek a The Voice mesterei - Az Aktívban mutatták be őkethttp://www.life.hu/legykepben/20120806-a-tv2-aktiv-cimu-musoraban-kiderult-hogy-kik-lesznek-a.htmlTitokban férjhez ment az Oscar-díjas világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120806-natalie-portman-es-benjamin-millepied-eskuvoi-ceremoniaja.htmlFérjhez megy a szépséges magyar modell?http://www.life.hu/tested-lelked/20120806-tv2-mokka-dukai-regina-modell-es-szerelme-feczesin-robert-focista.htmlStevie Wonder 11 év házasság után elválikhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120806-a-vak-enekes-stevie-wonder-es-kai-millard-morris-valnak.htmlKatalin hercegnő magyarokkal nézte az olimpiáthttp://www.life.hu/szorakozz/20120806-berki-krisztian-olimpikont-magyarokkal-nezte-katalin-hercegno-czene-attila-sportpolitikaert.htmlSztárok, akik mindenáron Marilyn Monroe-hoz akarnak hasonlítanihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120804-michelle-williams-lindsay-lohan-madonna-gwen-stefani-scarlett-johansson-christina.htmlBalhé az újdonsült jegyeseknél - A színész elzavarta kedveséthttp://www.life.hu/szorakozz/20120801-liam-hemsworth-szineszt-az-oruletbe-kergeti-a-menyasszony-miley-cyrus.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.