Magyarország megszerezte az első ezüstérmet a londoni olimpián!

cselgáncs ezüst Ungvári Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem  sokon múlt az első aranyérem Magyarország számára...

A 66 kg-os Ungvári Miklós ezüstérmet nyert vasárnap a londoni olimpia cselgáncstornáján, ezzel a magyar küldöttség második érmét szerezte a XXX. nyári játékokon. Ha kíváncsi vagy, hogyan is zajlott pontosan a torna, olvasd el az origo.hu cikkét.

A királynő "nagyon élvezte" első filmszerepéthttp://www.life.hu/legykepben/20120729-a-kiralyno-nagyon-elvezte-elso-filmszerepet.htmlIsmét szerelmes az X-Faktor énekese - Új barátnőjéről mesélthttp://www.life.hu/legykepben/20120727-baricz-gergo-voksan-virag-es-varga-viktor-a-parkapcsolatokrol-meselt.htmlAlonso szülinaposhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120727-alonso-szulinapos.htmlMegvan az első magyar olimpiai érem - Bronzérmes Csernoviczki Évahttp://www.life.hu/legykepben/20120728-megvan-az-elso-magyar-olimpiai-erem-bronzermes-csernoviczki-eva.htmlMegtalálták a napok óta eltűnt magyar lányt Máltánhttp://www.life.hu/legykepben/20120728-megtalaltak-a-maltan-eltunt-magyar-lanyt.htmlDurván megalázták Kordáékathttp://www.life.hu/legykepben/20120728-korda-gyorgy-es-balazs-klari-ugy-erzi-durvan-megalaztak-oket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.