Stohl András börtön bántalmazás kiszolgáltatottság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vékonydongájú roma srác kérte Stohl András segítségét a börtön falai között. A színész szeretett volna neki segíteni, de azzal valószínűleg többet ártott volna a szerencsétlen fiúnak - tudta meg a Life.hu.

"Volt egy vékonydongájú, jószándékú roma srác, napok óta láttam rajta, hogy valami nem stimmel. Az egyik nap behoztak a cellámba egy vicces levelet, amit állítólag ő írt nekem. Az elején még röhögve hosszan ecseteli, hogyan kéri ő maga, hogy alázzák a cellatársai fizikailag, lelkileg és szexuálisan. Aztán attól, amit ír, lassan a jobbérzésűek arcára fagyhat a mosoly" - emlékszik vissza könyvében a színész.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Kérdeztem a levélről, próbált mosolyogni, de aztán kifakadt. Nappal semmi gáz, de ahogy este hatkor bezárják az ajtót, kezdődik a pokol. Van úgy, hogy egész este helyben kell futnia, amíg a másik kettő elalszik. Egy hétig nem mert fürödni, mert szégyellte, hogy egy tömör műanyag mosókefével úgy elverték a seggét, hogy fekete lett a véraláfutástól. Kérdeztem, miért nem jelenti? Ő sosem volt olyan, hogy őrökkel akarta megvédeni magát" - idézte fel Stohl a kiszolgáltatott fiú történetét.

A színész a történtek hallatán levonta a saját következtetését, miszerint nem bírja elviselni, amikor a gyengébbet bántják.

Szörnyű betegség döntötte ágynak a The Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121031-weisz-viktor-a-the-voice-versenyzoje-szornyu-betegsegtol-szenved-magas.htmlIgy készülnek a halloweenre a sztárcsemeték - Fürdőgatyás tökfaragáshttp://www.life.hu/legykepben/20121031-tokfaragas-halloween-unnepere-keszulve-az-aquaworldben.htmlDagad a playback-botrány! A slágert és a paródiát is ugyanaz énekelte fel!http://www.life.hu/legykepben/20121029-czerovszky-heni-a-the-voice-versenyzoje-botranyt-kavart.htmlMegtudtuk, hová szórták a Való Világ sztárjának hamvait!http://www.life.hu/legykepben/20121031-lorenzo-a-valo-vilag-szereplojenek-hamvait-a-csendes-oceanba-szortak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.