Féltékeny egymásra a Voice ikerpárja

ikrek Szécsi Saci Szécsi Böbe féltékenység The Voice énekverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy jó testvérek, időnként előfordul, hogy féltékeny egymásra a Voice ikerpárja, akik az énekversenyben arra törekszenek, hogy különálló személyiségként kezeljék őket - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Szécsi Saci és Böbe meglepte a Voice Mestereit, amikor egymás után a színpadra álltak, hiszen az ikertestvérek a megszólalásig hasonlítanak egymásra. Ennek ellenére ők törekszenek arra, hogy különálló személyiségként kezeljék őket - tudta meg a Life.hu. "Az első pillanattól törekedtünk arra, hogy különálló versenyzőkként, személyekként kezeljenek minket a műsorban, és szerencsére így is történt. Az öltözködésünk és a személyiségünk is eltér, így aztán a stylistok is e szerint öltöztetnek minket" - árulta el Böbe hozzátéve, hogy vannak azonban dolgok az életben, amikben egyezik az ízlésük. "A pasik terén bizony előfordult már, hogy mindkettőnknek ugyanaz a srác tetszett meg, és akkor volt féltékenység köztünk. A Voice-ban azonban nincs testvérharc: drukkolunk egymásért és megkönnyíti a helyzetünket, hogy mindketten továbbjutottunk a Meghallgatáson, mert így ott állhatunk egymás mellett." Az ikrek a Voice 3. párbajadásában, december 7-én, pénteken küzdhetnek meg a továbbjutásért.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Túszul ejtették az X-Factor mentorát?http://www.life.hu/legykepben/20121127-simon-cowell-az-xfactor-mentora-atveres-aldozata-lett.htmlElhunyt a népszerű színésznő - 59 éves volthttp://www.life.hu/legykepben/20121127-deborah-raffin-amerikai-szineszno-meghalt.htmlBörtön helyett szépülni készül az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121126-gyozike-hasplasztikara-keszul-pecsett-a-da-vinci-klinikan-januarban-drtizedes.htmlVáratlanul hazaköltözött a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-benedek-tibor-haromszoros-olimpiai-bajnok-vizilabdazo-es-felesege-epres-panni.htmlElső gyermekét várja Kristen Stewart az Alkonyat sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20121127-allitolag-elso-gyermeket-varja-robert-pattinsontol-az-alkonyat-sztarja-kristen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.