Családi tragédiába keveredett Rózsa György

rabság Frizbi Hajdú Péterrel menekülés félelem fogság Rózsa György Frizbi Hajdú Péter rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György a nyilvánosság segítségével igyekszik segíteni annak a magyar asszonynak, akit gyermekével a férje Bora Borán tart fogságban. A népszerű műsorvezető személyesen is érintett az ügyben. A család retteg, hogy ha nem sikerül megnyugtató módon rendezni a helyzetet, a bajba jutott nő megbolondul - tudta meg a Life.hu a Frizbi vasárnapi adásának felvételén.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Rózsa György a nyilvánosság segítségével igyekszik segíteni annak a magyar asszonynak, Nyíri Patríciának, akit gyermekével együtt fogva tart a férje Bora Borán. A műsorvezető lánya, Csilla miatt került kapcsolatba az üggyel, akinek a legjobb barátnője az elrabolt asszony testvére - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén. "Patri bankár körökben, New Yorkban ismerte meg későbbi férjét, aki - bár koreai származású - francia állampolgárként mutatkozott be. Nyolc hónappal később házasodtak össze és Tokióban telepedtek le. A frigy után három hónappal Patrícia teherbe esett. Várandóssága 6-7. hónapjában kezdte el a férje bántalmazni, amiről azonban eleinte nem mert szólni a családjának" - kezdte a megdöbbentő történetet Rózsa György hozzátéve, hogy a kicsi megszületése után egyre durvább módon bántalmazta a férfi a feleségét. "Volt olyan, hogy bezárkózott a babával a szobába és megfenyegette Patríciát, hogy ha nem viselkedik az elvárásainak megfelelően, kiugrik a kicsivel együtt a 16. emeletről" - idézi fel a rettenetes részleteket.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A helyzet romlott, de ennek ellenére az asszony 2011 telén Bora Borára utazott férjével abban a reményben, hogy meg tudják menteni a házasságukat. Mint kiderült, csapdába sétált, a férfi ugyanis rengeteg pénzének és kiterjedt kapcsolatainak köszönhetően előkészítette, hogy az ottani hatóságok segítségével végleg megszerezze a gyermekfelügyelet jogát. A nő családja most a francia és a magyar hatóságokhoz fordult segítségért. A fejleményekről beszámolnak a Frizbi vasárnap esti adásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.