Legyőzte a rákot - most újabb gyermekre vágyik a sztár felesége

artista megtermékenyített petesejt daganat Rippel Ferenc rák sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány éve még az is kétséges volt, hogy életben marad-e Rippel Feri felesége, Vivien, akinél rákot diagnosztizáltak, majd mindkét petefészkét eltávolították. Első gyermekük, a másfél éves Krisztofer egy előre lefagyasztott petesejt beültetésének köszönhetően látta meg a napvilágot, és most ugyanezzel a módszerrel szeretne a pár egy újabb kisbabát.

Komoly küzdelmek árán született meg Rippel Ferenc első gyermeke, a másfél éves Krisztofer. A népszerű artista feleségénél, Viviennél ugyanis évekkel ezelőtt rákot diagnosztizáltak és mindkét petefészkét eltávolították. A pár már a beavatkozás előtt lefagyasztatott több megtermékenyített petesejtet, amelyek beültetésével a történtek ellenére is lehet saját, közös gyermekük. Így született meg Krisztofer is, és a sok nehézséget megélt anyuka most újabb babára vágyik. "Azt hiszem, még kilenc vagy tíz van, abból egyet vagy kettőt beültetnek és reméljük, ugyanolyan pozitívan sikerül majd elsőre összehozni, mint Krisztofert. Nem tudom, hogy mekkora az esély a teherbeesésre, de sajnos nem mindig sikerül elsőre. Persze akkor sem szabad elkeseredni, inkább bizakodni kell. Nekem nagyon nagy szerencsém volt, hogy annak idején a sok megpróbáltatás után teherbe estem" - árulta el Vivien a Blikknek.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Oláh Gergő a 2012-es X-Faktor-nyertes!http://www.life.hu/legykepben/20121216-olah-gergo-nyerte-a-2012es-xfaktort-antal-timi-lett-a.htmlHiába vágyott családra a Voice versenyzője, nem adatott meg nekihttp://www.life.hu/legykepben/20121214-czerovszky-henriett-a-voice-versenyzoje-csaladra-vagyott-kulfoldre-menekult-a.htmlSzakmát váltott a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121216-szakmat-valtott-a-baratok-kozt-egykori-szinesznoje-marenec-fruzsina-aki.html51-49% az állás az X-Faktor két döntőse között!http://www.life.hu/legykepben/20121216-vasarnap-delutan-egy-orakor-5149-az-allas-az-xfaktor-ket.htmlGyászol Détár Enikő! Elhunyt imádott édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20121216-gyaszol-detar-eniko-szineszno-hosszu-betegseg-utan-elhunyt-imadott-edesanyja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.