Anyósával ünnepelt a Jóban Rosszban sztárja

halál Jóban Rosszban gyász veszteség Madár Veronika gyermekáldás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első karácsonyt töltötte édesapja nélkül Madár Veronika, akinek szeretett szülője szeptemberben hunyt el. A Jóban Rosszban színésznője édesanyjával, férjével és meglepő módon anyósával ünnnepelt egy vidéki hotelben - tudta meg a Life.hu.

Elmenekült a világ és a rossz emlékek elől az ünnepekre Madár Veronika, aki az első karácsonyát töltötte szeretett édesapja nélkül. A Jóban Rosszban színésznője szeptemberben vesztette el az apukáját. "Édesanyámmal, férjemmel és az anyósommal elmentünk egy vidéki szállodába, ahol tökéletes harmóniában töltöttük a karácsony napjait. Anyukám nagyokat sétált, és persze rengeteget pihentünk" - árulta el a Life.hu-nak a színésznő, aki még ma is csak könnyes szemmel tud beszélni édesapja haláláról. Ugyanakkor a famíliának öröm is jutott az elmúlt időszakban: egy kisbaba született. "A családba egy kicsi is érkezett, akinek hihetetlenül örülünk, és aki rengeteg vidám pillanatot okoz nekünk" - mesélte a színésznő, aki maga is szívesen babázik. "Mi a férjemmel három éve vagyunk házasok, és természetesen szeretnénk közös gyermeket, de nem siettetjük a dolgot. Ha jönnie kell, jönni fog" - árulta el terveit Vera.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Hazugság! Csobot Adél és Istenes Bence szerelmének nincs végehttp://www.life.hu/legykepben/20130104-csobot-adel-az-xfaktor-dontose-es-istenes-bence-musorvezeto-egy.htmlMilyen dögös! Teljes átalakuláson esett át Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130104-balint-antonia-volt-szepsegkiralyno-ultradogos-fotot-tett-fel-a-rajongoi.htmlBotrány a Voice-ban! Pornósokat akartak háttértáncosnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-mezo-misi-a-voice-mestere-kiakadt-budi-szilard-a-voice.htmlKínkeservvel szabadul meg a karácsonyi túlsúlytól a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-gregor-bernadett-szineszno-karacsonykor-felszedett-par-kilotol-alig-tud-megszabadulni.htmlBotrány! Részegen könnyített magán a színész egy repülőtér közepénhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-reszegen-konnyitett-magan-egy-repteren-bronson-pelletier-a-twilight-verfarkasat.htmlDurván elhízott és átszabatta testét az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130103-molnar-aniko-a-valo-vilag-es-az-rtl-klub-egykori.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.