Papp Gergő műsorvezető Nagy Duett Super TV2 Aktív sztár versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Papp Gergő, alias Pimasz úr szerint veszélyes műsor A nagy duett, hiszen a sztárok számára kiderül, mennyire szereti őket a közönség, épp ezért az Aktív műsorvezetője kicsit tart is a megmérettetéstől - tudta meg a Life.hu.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, Pimasz úr Szulák Andrea partnereként fog énekelni A nagy duettben. Az Aktív műsorvezetője örül a felkérésnek, de félelmei is vannak a műsorral kapcsolatban. "Ez nem játék, és mindenki lódít kicsit, aki az ellenkezőjét állítja. Mindenki szeretné játéknak felfogni, ugyanakkor aki elsőként ki fog esni, az biztosan kicsit belerokkan ebbe, hiszen az akár azt is jelezheti számára, hogy a közönség nem szereti, nem támogatja őt" - szögezte le az Aktív műsorvezetője, akit a családja félt is ettől a kihívástól.

SuperTV2
SuperTV2

Kattints a képre, és nézd meg, kik lesznek A Nagy Duett sztárpárosai!

"A családom tudja, hogy érzékeny ember vagyok, és féltenek, hogy ha esetleg idő előtt kiesem, akkor az majd megvisel engem. Ez egy nagyon veszélyes műfaj, hiszen lemeztelenedik az ember, és a sérülékeny oldalát is megismerik a nézők. Az is kiderül, hogy valaki mennyire poénos, mennyire laza figura, és hogy a közönség mennyire érti a humorát" - tette hozzá Pimasz úr, aki már most izgalommal és félelemmel várja az élő műsort.

"Ha csak beszélek erről a témáról, máris lámpalázas leszek és remélem, hogy nem fogok a színpadon lefagyni. Az élő show-t ugyanakkor nagyon szeretem, és örülök, hogy ez is élőben megy majd, akár az Aktív, hiszen akkor biztosan mindenki az adott pillanatban a maximumot hozza majd ki magából."

Papp Gergő örül annak, hogy A nagy duettben épp Szulák Andrea partnereként léphet vasárnaponként a színpadra.
"Eddig semmilyen szinten nem énekeltem, így aztán nagy szerencse, hogy egy olyan profi, mint Andi majd helyretesz engem. Mindent kihozok magamból, amit tudok és remélem, hogy a partnerem majd támogat. Eddig nem ismertük közelebbről egymást, de abban biztos vagyok, hogy nyitott szívvel állunk egymás felé és szeretnénk szeretni egymást."

Rendhagyó osztálytalálkozót tervez az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130121-szabo-david-xfaktor-veresnyzoje-rendhagyo-osztalytalalkozot-tervez-egykori-versenytarsaival.htmlVeszélyes vizekre evezett az X-Faktor nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20130124-kocsis-tibor-xfaktor-nyertese-nyeremenyutazasat-bevaltotta-bali-szigetere-utazott.htmlLemondott családjáról az ismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130124-szabo-gyozo-szinesz-a-nagy-duettben-fog-enekelni-csaladjat-ritkan.htmlÁtok sújtja a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130124-nador-david-a-tv2-voice-enekese-dontose-csaladjan-atok-ul.htmlGyász! Kegyetlen betegség végzett a Voice versenyzőjének édesapjávalhttp://www.life.hu/legykepben/20130124-perutek-janos-a-voice-versenyzojenek-edesapja-meghalt-rakban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.