elégedettség sorozat lány szexjelenet Kovács Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este sor kerül az első szexjelenetre az RTL Klub új sorozatában. A Zsófit alakító Kovács Dóra a Life.hu újságírójának mesélt furcsa élményeiről.

Az Éjjel - Nappal Budapest csütörtöki epizódjában látható a sorozat első szexjelenete a naiv Zsófi és a szívtipró Kristóf között. Azonban a lány hiába élvezi az együtt töltött forró perceket, a fiú túl nem elégedett vele, és csak annyit mond az együttlét után, amitől a nőket kirázza a hideg."Nem volt rossz"

Forrás: RTLKlub
Forrás: RTLKlub

A Zsófit alakító Kovács Dóra elárulta, hogy a privát életben még sohasem kapott ennyire lesújtó véleményt ágybeli teljesítményéről.
"A magánéletben a barátaim mindig elégedettek voltak velem, soha nem kaptam szexre vonatkozó rossz kritikát. Ha nekem nem volt annyira jó, akkor viccesen azt mondtam, nem alkottunk együtt maradandót" - mesélte Dóra nevetve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.